Online gevonden worden met The Big 5 content

Content waar online het meest op gezocht wordt

Welke content onderwerpen leveren jou het meeste online zoekverkeer op?

Wat zijn de 5 meest gebruikte onderwerpen waar klanten op zoeken? Dat is een behoorlijk belangrijke vraag, om niet morgen maar vandaag het antwoord op te kennen. Want als je weet wat de online bezoeker – jouw potentiële klant – in beweging brengt, dan leidt dat tot meer bezoeken op je website, extra verkoopkansen en meer business.

Ook jij komt in beweging als er op de volgende 5 onderwerpen antwoord wordt gegeven: 

    1. Prijzen & kosten 
    2. Problemen 
    3. Vergelijkingen 
    4. Beoordelingen 
    5. Beste… (vul maar in)

Wedden dat je op alle 5 van deze zoekopdrachten zelf al diverse keren gezocht hebt? Als klant zijn we namelijk geobsedeerd door deze onderwerpen wanneer we een aankoop overwegen. Maar wat voor opmerkelijks gebeurt er in business-to-business (B2B) omgevingen?

Als aanbieders negeren of onlopen we deze vragen vaak, in de hoop dat ze op magische wijze verdwijnen. Of we willen ze pas beantwoorden wanneer we persoonlijk contact met de prospect hebben. Alleen werkt dat niet meer in een online wereld, waarin klanten in zo’n 70% van de gevallen al online besloten hebben met wie zij zaken willen doen. Op mooie volzinnen dat ‘we’ transparant, flexibel, servicegericht en nog veel meer zijn zit geen enkele klant te wachten! Wie dat op zijn of haar website heeft staan, biedt maar weinig unieke waarde. De klant kiest dan in veel gevallen voor de laagste prijs…

Zelf hebben we besloten om zo transparant als mogelijk te zijn, bijvoorbeeld over onze prijzen. Dit geldt ook voor onze partner Northsea Productions die The Big 5 video’s maakt. Samen kunnen we jou helpen aan alle video en geschreven content die nodig is om jouw potentiële klanten in beweging te krijgen.

Ronald Ostendorf.

De beste business beslissing die je kunt nemen, is je doelgroep te voorzien van alle informatie die ze willen of denken nodig te hebben. Dit doe je door The Big 5 onderwerpen te implementeren in je contentmarketingstrategie. Hierdoor win je het vertrouwen van klanten en zoekmachines. Dit levert je geheid meer online traffic, conversies, leads en business op. Neem contact met ons op als je meer wil weten.