Opdracht Event in a Box gekregen

Eerste opdracht voor Event in a Box gekregen

Creëer jij al mooie content van je events?

Trots! Want vandaag hebben Remco Noordsij van Northsea Productions en ik een opdracht gekregen om de registratie van een evenement te verzorgen. Dit gaan we doen met behulp van ons kant-en-klare Event in a Box concept.

Evenementen zijn een geweldig middel om de relaties tussen medewerkers, klanten en business partners te versterken. Een event biedt mogelijkheden om zowel een inhoudelijke boodschap over te brengen als informeel met elkaar samen te zijn en te netwerken.

Het mooie van het registreren van een event is dat je er geen aparte content voor hoeft te creëren. De presentaties worden sowieso al gegeven. Hetzelfde geldt voor speeches, award uitreikingen etc. Door dit op video vast te leggen en er goede artikelen bij te schrijven, creëer je fantastische content voor op je website, nieuwsbrief en social media kanalen.

Als de gezelligheid en het enthousiasme van aanwezigen van het scherm spat, is dat een geweldig visitekaartje voor je organisatie. Mensen doen zaken met mensen. Een inkijkje in je evenement geeft een goede mogelijkheid om een emotionele connectie met jouw merk te maken. En wanneer je aanwezigen interviewt over hun ervaring met jouw organisatie, krijg je bovendien waardevolle quotes waarmee je het vertrouwen van nieuwe klanten kunt winnen.

Ronald Ostendorf

Organiseer jij weleens evenementen? Dan is Event in a Box wellicht ook wat voor jou. Met alle plezier lichten we de mogelijkheden toe. Neem nu contact met ons op. We helpen je graag om prachtige content te maken tijdens jouw evenement! Dan heb je achteraf ook nog iets moois om met je klanten te delen…