Customer in a Box klantcase

Klanten kopen op basis van ervaringen anderen

Profiteer jij al van referenties van klanten?

Klantcases, case studies of testimonials…Persoonlijk word ik er blij van, vooral van het maken. Klanten vertellen namelijk altijd een eerlijk, oprecht en inspirerend verhaal. Bovendien kopen nieuwe klanten vaak op basis van ervaringen van anderen.

Mijn businesspartner Remco Noordsij van Northsea Productions deelt deze ervaring. Hij maakt testimonial video’s en hoort van zijn klanten dat deze klantreferenties erg goed bekeken worden. Daarom besloten we om samen een uniek, duidelijk en betaalbaar concept te ontwikkelen, waarmee je klanten echt ambassadeur kunt laten zijn: Customer in a Box.

Customer in a Box omvat alle video en geschreven content die je nodig hebt om jouw case studies onder de aandacht van je doelgroep te krijgen. Het is geschikt voor alle media platforms zoals je website, nieuwsbrief en sociale media.

Een krachtige testimonial maakt gebruik van storytelling en het principe van de hero journey. Jouw klant is de hero en jij de helper die hem of haar geholpen heeft om tegenslagen en uitdagingen te overwinnen. Het verhaal begint met een introductie van de held: wat doet deze bij de organisatie. Vervolgens komt de problematiek aan de orde en welke negatieve impact dit met zich meebracht. Daarna wordt uiteengezet hoe de speurtocht eruitzag die leidde tot contact met jouw bedrijf. Dit vormt het bruggetje naar de uitleg waarom men voor jou gekozen heeft. Ten slotte vertelt de klant iets over hoe de implementatie van de oplossing in zijn werk ging en wat de ervaringen zijn met het gebruik. Aldus ontstaat een helder inzicht in hoe de klantreis verliep en welke concrete voordelen dit heeft opgeleverd.

Ronald Ostendorf.

Customer in a Box is dé oplossing waarmee je het vertrouwen in je merk een boost geeft en die gegarandeerd online traffic, conversies en leads oplevert. Neem nu contact met ons op voor meer informatie!