Trailer clips en activatieteksten

Trailer clips en activatieteksten voor campagnes

Haal jij het beste uit contentmarketing?

Een klantcase die niet gelezen wordt, een belangrijke aankondiging die verloren gaat tussen alle andere berichten… Het zijn zomaar wat voorbeelden van content marketing die hun doel niet bereiken. Bijzonder spijtig, want er is vaak veel tijd en energie in het creëren van deze content gaan zitten. Bovendien is de inhoud zinvol voor je doelgroep.

Samen met mijn partner op het gebied van video Northsea Productions heb ik nagedacht over een oplossing. We denken deze gevonden te hebben: trailer clips en activatieteksten bij al onze Content in a Box proposities. Wat houdt het in? In het kort: uit alle content die we voor je maken destilleren we enkele highlights die we gebruiken als teaser voor het artikel en de video waar jij de aandacht op wil vestigen.

Dit betekent concreet dat we bij jouw video enkele trailer clips leveren met activatieteksten. Deze kun je inzetten op de social media en in je nieuwsbrief. Geïnteresseerde klanten en prospects kunnen dan eenvoudig doorklikken naar het hoofdartikel of de volledige video. Dit is een efficiënte en effectieve manier van contentmarketing, waarmee je extra aandacht voor je merk en de voor jouw doelgroep relevante content creëert.

Het mooie van deze aanpak is dat het hergebruiken van delen van content relatief eenvoudig is. Het nadenken over de kernboodschap, het schrijven van de tekst en het editen van de video is immers al gebeurd. Bijkomend voordeel is dat korte trailer clips en activatieteksten beter tot hun recht komen op bepaalde media platforms. Vaak is de aandachtsboog bij het lezen van een nieuwsbrief of het lezen van berichten op de tijdlijn van social media kort. Maar is men echt geïnteresseerd, dan klikt men simpelweg door en is de klant daar waar je ‘m hebben wil: op je landing page. (Zie onderaan deze pagina voor een voorbeeld van een korte videoclip).

Ronald Ostendorf.

Wil jij meer rendement uit je contentmarketingcampagnes? Neem nu contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Of neem een kijkje op de productpagina’s. Daar staat omschreven wat je kunt verwachten. Wij helpen je graag om het beste uit je contentmarketing te halen!

Video afspelen over trailer clip