Arbeidskrapte overwinnen met Vacature in a Box

Vind nieuwe medewerkers met Vacature in a Box

Zullen we samen arbeidskrapte overwinnen?

Arbeidskrapte! “Ken jij nog iemand binnen jouw netwerk?” Die vraag wordt mij heel vaak gesteld. Bijvoorbeeld door bedrijven in de ICT sector waar ik dagelijks voor schrijf. Nieuwe medewerkers zijn helaas slecht vindbaar.

Er worden nog steeds grote bedragen aan recruitment bureaus uitgegeven. Daarnaast adviseren marketing agencies om een eigen ‘talent pool’ te ontwikkelen. Ook dat kost tijd en geld. Maar wat kun je ZELF doen als werkgever? Die vraag zette mij aan het denken…

Persoonlijk zou ik graag bij een werkgever werken waar ik vooraf een bepaald gevoel bij heb. Maar ook dat ik weet wie mijn nieuwe collega’s zijn, hoe het team eruit ziet en begrijp wat er van mij verwacht wordt. En hoe word ik tijdens de onboarding geholpen? Een snelle start kunnen maken is immers voor iedereen plezierig.

Onze conclusie is dat medewerkers sneller gevonden worden als je dat allemaal in een vroeg stadium kenbaar maakt: vertel het letterlijk! Want alleen met een zakelijke vacaturetekst red je het allang niet meer. Met de combinatie van video’s en geschreven teksten is jouw nieuwe collega ongetwijfeld eerder vindbaar: je valt als werkgever op een unieke manier op.

Ronald Ostendorf.

Daarom hebben Remco Noordsij van Northsea Productions en ik besloten om Vacature-in-a-Box als kant-en-klare formule aan te bieden. Ook iets voor jou? Met alle plezier leggen we het aan je uit. Neem nu contact met ons op en vind de nieuwe medewerker die je zoekt!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *